Close this search box.

Ogłoszenie KARTKOWYCH wyników

W sobotnie popołudnie (23 marca) odwiedzali nas Nagrodzeni i Wyróżnieni w XIII. edycji Regionalnego Konkursu na Kartkę Wielkanocną „Sercem malowane”. Mile nas laureaci zaskoczyli bo w dużej ilości do nas (do Dobrego Miejsca) przybyli. Bardzo się z ich odwiedzin cieszyliśmy i zgodnie z planem Dyplomy i drobne upominki WRĘCZYLIŚMY. Oczywiście na tych, których zatrzymały przeziębienia i inne przeciwności losu konkursowe niespodzianki cierpliwie czekają, a do tych co bardzo daleko do nas mają kurierzy paczki dostarczają.

Do tegorocznej edycji przystąpiło kilkadziesiąt placówek (przedszkoli i szkół), które łącznie (w trzech kategoriach) dostarczyły 250 prace + 18 zgłoszeń (w czwartej kategorii INDYWIDUALNEJ/LOKALNEJ). Jury – po bardzo trudnych wyborach – przyznało 16 NAGRÓD 19 WYRÓŻNIEŃ. Raz jeszcze gorąco wszystkim uczestnikom XIII. Konkursu na Kartkę Wielkanocną’2023 pn. ”SERCEM MALOWANE” gratulujemy i do kolejnego już się szykujemy BO WARTO ????

________________________________________________________

WYNIKI KONKURSU -> zobacz